سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:36 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

Glassdoor.com سایت اینترنتی است که توسط شرکت تازه تاسیس Stealth با سرمایه 3 میلیون دلار در ماه گذشته ایجاد شده است. اساس کار این سایت این است که به کارمندان اجازه می دهد تا به صورت ناشناس (Anonymous) در مورد شرایط شرکت خود و مسائلی از قبیل حقوق خود اظهار نظر کنند. Glassdoor قصد دارد تا درآمد خود را از طریق قرار دادن آگهی های استخدام و فروختن تحلیل های اطلاعات به واحدهای منابع انسانی ایجاد کند.
این سایت به این صورت عمل می کند که اطلاعات مربوط به حقوق و نظرات فرد در خصوص مسائل مختلف شرکت را به همراه نام شرکت و پست فرد در شرکت منتشر می کند. هر کاربر برای دسترسی به این اطلاعات بایستی اطلاعات مربوط به موقعیت شغلی و درآمد خود را وارد کند. از نکات مهم در ارتباط با این سایت استفاده از الگوریتم هایی است که تا حدود زیادی ارائه اطلاعات نادرست را تشخیص می دهد.
در طول ماه گذشته که این سایت دوره بتای خود را طی می کرد کارکنان شرکت های مختلفی در این سایت ثبت نام کرده اند که در میان آن ها کارکنان گوگل، یاهو، مایکروسافت، اپل و … نیز به چشم می خورند. بر اساس اطلاعات ثبت شده توسط کارکنان گوگل در این سایت، متوسط درآمد یک مهندس نرم افزار گوگل $97,840 می باشد و گستردگی درآمد بین $80,000 و $150,000 است. در کنار این درآمد امتیازات و پاداش هایی بین $20,000 تا $45,000 در سال نیز به این افراد داده می شود. در مجموع می توان گفت که یک مهندس نرم افزار در گوگل به طور متوسط $112,573 در سال درآمد خالص دارد.حقوق کارکنان یاهو و مایکروسافت نیز مشابه گوگل می باشد با این تفاوت که پاداش ها در یاهو و مایکروسافت کمتر است و این مساله باعث شده است متوسط درآمد خالص سالانه در یاهو و مایکروسافت به ترتیب $105,642 و $105,375 باشد. این در حالی است که متوسط درآمد مهندسان نرم افزار در شرکت اپل بر اساس اطلاعات این سایت تنها$89,000 می باشد.
یکی دیگر از امکاناتی که این سایت در اختیار کاربران خود می گذارد، امتیازدهی به مدیران ارشد می باشد. برای نمونه در نمودار زیر امتیازی را که کاربران این سایت به دو مدیر خود Yang و Ballmer داده اند را مشاهده می کنید.

این در حالی است که امتیازی که مدیرعامل گوگل به دست آورده است 89% می باشد. میزان رضایت از محیط کار در گوگل 4/2 از 5 می باشد و میزان رضایت در مایکروسافت نیز به همین میزان می باشد اما متوسط میزان رضایت در یاهو 3/8 است و پایینتر از دو شرکت دیگر است




موضوع مطلب : درامد,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:36 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

امروزه با گسترش شبکه اینترنت، در کنار منافع مختلف آن، ما شاهد افزایش نگرانی‌های والدین و کارشناسان و متخصصان در مورد آثار سوء مختلف این رسانه نوین هستیم. آنان معتقدند، با وجود میلیون‌ها پایگاه مربوط به س.ک.س مجازی، پور نو گرافی، سرقت، قتل‌های زنجیره‌ای، بمب گذاری، تروریسم، جعل و فریبکاری، هک، جاسوسی و ردیابی اطلاعات خصوصی افراد، آیا حمایت حامیان آزادی شبکه از برنامه‌های *****ینگ، نشانگر ابعاد این تهدید جهانی نیست؟ و یا همان طور که نویسنده می‌گوید، آیا امروز شبکه اینترنت به دروازه دیگری از جهنم تبدیل نشده است؟
سازمان‌های مسیحی، حامیان سانسور، مروجان اصول اخلاقی و سایر حمایت‌کنندگان از «ارزش‌های خانوادگی» سال‌هاست که در مورد قدرت مخرب شبکه اینترنت در تضعیف اصول و مبانی اخلاقی جوامع، هشدار می‌دهند. به ویژه به دلیل وجود سایت‌های فراوان پور نو گرافی کودکان، قاتلان سریالی و آزارگران کودکان، این نگرانی‌ها باید به اصلاحاتی بنیادین بیانجامد. در رسانه‌های محافظه کار، از اینترنت به عنوان دروازه‌ای به سوی دنیایی هراس‌آور و اهریمنی یاد می‌گردد که امروزه بسیاری از زنان و مردان، نگرانی خود را در مقابل قدرت شگرف پور نو گرافی‌های عرضه شده در فضای مجازی در تأثیر بر مخاطبان، اعلام نموده‌اند.
بسیاری معتقدند که قابلیت بی‌نام بودن، یکی از ویژگی‌های این شبکه است که باعث به وجود آمدن هکرهای نوجوان می‌گردد. البته نباید از ویژگی‌هایی دیگری که شبکه اینترنت را به عنوان مأمن همه انسان‌های شیطانی نظیر بمب‌گذاران انتحاری، جنایتکاران روانی، تروریست‌های رادیکال و سایر مجرمان و تبهکاران درآورده، به سادگی چشم پوشی نمود. بدین ترتیب، همه آنانی که مسئول رسیدگی به این جنایت‌های روزمره در جوامع مدرن هستند، باید در برابر شکل‌گیری این شرایط، پاسخگو باشند.
آنچه که به عنوان ظرفیت دموکراتیک اینترنت و عدم توجه به سن و نژاد و جنسیت و قومیت کاربران در این شبکه یاد می‌شود، باعث گردیده که ما حتی به همسایگان خود اعتماد نکنیم. به علاوه، در مقایسه با سایر رسانه‌ها نظیر سینما و یا تلویزیون، ما با شبکه‌ای بسیار شیطانی‌تر روبه‌رو شده‌ایم که بسیاری را جادو کرده است و حتی معتادان به اینترنت هم حاضر به پذیرش این اعتیاد روانی خود نیستند.
اقای پاتریک کارنس در کتاب خود با عنوان «در سایه شبکه» می‌نویسد: «اینترنت و س.ک.س شبکه‌ای، به دروازه‌ای تبدیل شده که زمان، ادراکات و ارزش‌های ما را نابود می‌کند. س.ک.س شبکه‌ای، مخاطبان خود را چنان تسخیر نموده که آنان قادر به کنترل فعالیت‌هایشان نخواهند بود. به علاوه، با فرو رفتن بیشتر شما در س.ک.س شبکه‌ای، دیگر راه نجاتی وجود نخواهد داشت… جذابیت‌های س.ک.س شبکه‌ای باعث گردیده، حتی افرادی که هیچ علاقه‌ای به استفاده از کامپیوتر نداشته‌اند هم به جمع مشتریان آن بپیوندند.»
من معتقدم که این وضعیت با هشدارهای ارائه شده در مورد مخاطرات بیماری ایدز، مشابه است، گویی هر چه هشدارهای کارشناسان بیشتر می‌شود، تعداد افراد آسیب دیده نیز افزایش می‌یابد. امروزه کارشناسان از مستهجن‌انگاری شبکه‌ای، به عنوان نگران‌کننده‌ترین عامل مختل کننده سلامت روانی افراد در دنیای امروز یاد می‌کنند. حتی عده‌ای، اعتیاد شبکه‌ای را با اعتیاد به کوکایین مقایسه می‌نمایند. هر چند توانایی ترک این ماده مخدر وجود دارد، اما برای خارج کردن تصاویر مستهجن از مغز انسان‌ها، هیچ راهی وجود ندارد. س.ک.س شبکه‌ای به ترشح نامتوازن تستسترون، اکسیتوسین، دوپامین، سروتونین می‌انجامد که بر فعالیت‌های عادی مغز، تأثیراتی ناگوار می‌گذارد. به علاوه، در هنگام خواب فرد هم، اختلالات روانی ناشی از س.ک.س شبکه‌ای وجود دارد.
امروزه مخاطبان مستهجن‌انگاری اینترنتی، در حالی از دیدن این تصاویر کام می گیرند که قربانیان اصلی چنین سوءاستفاده‌هایی، زنان و کودکان و نوجوانان بی‌گناه هستند. البته معمولاً برای از بین بردن آثار سوء مشاهده چنین فیلم‌ها و تصاویری، باید از مسکن‌هایی قوی‌تر (فیلم‌هایی بی‌پرواتر و مستهجن‌تر) بهره برد.
اینک و در عصر اطلاعات، ما با یک تاریک‌خانه شیطانی روبه‌رو شده‌ایم که بسیاری از زد و خوردها و دشمنی‌های واقعی را به این شبکه دیجیتال منتقل نموده است و روح انسانیت، قربانی اصلی چنین شرایطی می‌باشد. گویی قدرت‌های شیطانی از اینترنت به عنوان مانیفست اعلام موجودیت خود بهره گرفته‌اند و تعبیر بسیاری از کارشناسان از این شبکه به عنوان دروازه جهنم، کاملاً بر واقعیات جهانی امروز منطبق است.
اما چرا این حجم گسترده از هراس و سردرگمی بر فضای فکری کاربران اینترنت سایه افکنده است؟ و چرا مانیتورهایی که تنها از شیشه و فلز ساخته شده‌اند، تا این حد خطرناک‌تر و مفسده برانگیزتر و قدرتمندتر از سایر رسانه‌های کنونی پورنوگرافی معمولی و موادمخدر می‌باشند؟
به هرحال، من هیچ گاه نظرات روان شناسانه فروید را نپذیرفته‌ام، اما شخصاً بین وضعیت قربانیان س.ک.س مجازی و این تئوری‌ها، ارتباط نزدیکی را مشاهده می‌کنم. برخلاف رسانه‌هایی نظیر تلویزیون و سینما، که معمولاً افراد به صورت گروهی به تماشای آن می‌نشینند، کاربران شبکه معمولاً به صورت تنها، از س.ک.س شبکه‌ای استفاده می‌کنند. بدین ترتیب، مفاهیمی نظیر خدا و خانواده و ازدواج، از نگاه این افراد، به موضوعاتی کم‌ارزش و غیرقابل اعتنا بدل می شود. از سوی دیگر، کودکانی که بدون نظارت والدین خود از شبکه اینترنت استفاده می‌کنند، ناخواسته قربانی نقشه‌های شیطانی و طراحان تولیدکنندگان پایگاه‌های مستهجن‌انگاری و س.ک.س شبکه‌ای می‌شوند. البته والدین آنها هم که کامپیوترها را نه برای خود که برای استفاده فرزندانشان خریداری می‌کنند، امروزه با انبوهی از تصاویر و فیلم‌هایی روبه‌رو شده‌اند که به صورتی غیرمترقبه بر روی مانیتورها به نمایش درمی‌آید. لذا آنان با یک دوگانگی روبه‌رو شده‌اند. گویی فرزندان ما همانند گوسفندانی که بی‌خبر از همه جا به طرف کشتارگاه می‌روند، در دام این شبکه گرفتار شده و گریزگاهی هم ندارند.
نکته دیگر حائز توجه این است که بسیاری از کلمات معمولی نظیر «دختر»، «سگ» و «پسر» که در شرایط کنونی، هیچ مفهوم جنسی‌ای ندارد، در سایه سلطه س.ک.س مجازی به کلماتی با مفاهیمی شرم‌آور و مستهجن تبدیل شده‌اند. تجربه دختر کوچک من که به دنبال یافتن اطلاعات و تصاویر مورد علاقه‌اش در باره عروسک «باربی»، در شبکه اینترنت، با یک سایت کثیف و غیراخلاقی روبه‌رو شد، تنها بخشی از واقعیت‌های آن روی سکه اینترنت است. اما آیا چنین اتفاقاتی را می‌توان تصادفی ارزیابی کرد؟
از سوی دیگر، با انبوهی از برنامه‌های الکترونیکی و پیام‌هایی که برای فریب دادن شما ارسال می‌شود، چه برخوردی باید نمود؟ همه ما می‌آموزیم که فرد مخاطب ما، همان کسی نیست که خود را معرفی می‌نماید. هر چند عدم وجود پیش‌داوری‌های جنسیتی و نژادی و قومیتی و سنی را باید یکی از مزیت‌های بی‌رقیب شبکه اینترنت دانست.
امروزه کاربران زن و مرد استفاده‌کننده از س.ک.س مجازی، دلایل مختلفی برای این کار خود دارند. و امکان انتخاب تصاویر مدل‌های بی‌نام و نشان پور نو گرافی و وجود امکانات مبادله تصاویر مورد علاقه با مخاطبان دیگر، به این بازار، جذابیتی دوچندان داده است.
منتقدان شبکه یادآوری می‌کنند، عرضه انواع نرم‌افزارهای کنترل ترافیک شبکه و *****ینگ خانوادگی را باید آغازگر عصر نوینی دانست که در دنیای اطلاعات، جلوگیری از دسترسی همگانی به بسیاری از بخش‌های شبکه اینترنت، با استقبال خانواده‌ها و کارشناسان روبه‌رو می‌شود.
اما حامیان آزادی دسترسی به اطلاعات، در برابر شعارهای تبلیغاتی شرکت‌های محدود کننده دستیابی به انواع سایت‌های مستهجن، کلاه‌برداری، رمزشکنی و هک، چه جوابی دارند؟
تعدادی از این شعارها را مرور کنیم:
- با استفاده از برنامه‌های ما، به گشت و گذاری ایمن در شبکه بپردازید.
- با آن روی سکه اینترنت مقابله کنید.
- برای رفع نگرانی‌های اخلاقی و امنیتی خود، از محصولات شرکت ما خریداری نمایید.
به دلیل حضور انبوهی از افراد شیاد و کلاه‌بردار و متقلب، وجود صدها میلیون کودک بی‌دفاع و خانواده‌های خواهان کنترل فرزندانشان، به همراه موارد متعددی از تجاوزات جنسی، شکنجه و یا کشته شدگانی که از مفاهیم موجود در س.ک.س شبکه‌ای الهام گرفته‌اند، ما شاهد نگرانی‌های زیادی در مورد حفظ حریم‌های خصوصی افراد هستیم.
من مایلم نکته‌ای دیگر را برای شما بازگو کنیم: امروزه بسیاری از شرکت های تجاری، با استفاده از برنامه‌های جاسوسی، کلیه فعالیت‌های فرزندان شما را در اینترنت ردیابی و ثبت می‌کنند. هر چند ردیابی اقدامات مصرف‌کنندگان در شبکه، از سال‌ها پیش وجود داشته و همه خریدهای ما با بررسی و تحلیل شرکت‌های بازاریابی روبه‌رو می‌شود (و نام این سوءاستفاده‌های شیطانی، بازاریابی تمرکزی نام دارد)، ولی ارائه این وب گردی‌ها در محاکم قضایی به عنوان دلایل قضایی، جای سؤال خواهد داشت.
در دنیایی که کارهای روزمره و حریم خصوصی ما در معرض جاسوسی است، همان‌طور که جاناتان فرانزن در مقاله خود با عنوان «اتاق خواب امپریالیستی» می‌گوید: ما دیگر نمی‌توانیم در هیچ جایی، احساس آرامش و امنیت خصوصی کنیم ، اما آیا این مراقبت‌های شبانه‌روزی با آنچه که در شهرهای کوچک اتفاق می‌افتد، مشابه است؟
جان ایویس متخصص حوزه کامپیوتر نیز در مقاله خود در پایگاه اینترنتی Bad Subjects می‌نویسد: «تغییرات اجتماعی به وجود آمده پس از رشد انفجاری شبکه اینترنت، کاملاً غیرمنتظره بوده است و اتفاقاتی را به وجود آورده که در آن، کاربران بی‌گناه، خود را قربانی خودخواهی‌های دیگران می‌بینند. به علاوه، ثبات جوامع ما نیز در معرض تهدیدات جدی قرار گرفته است. بدین ترتیب، علاوه بر ویروس‌های کامپیوتری آزاردهنده‌ای که سلامت سخت‌افزاری رایانه‌های ما را با تهدید روبه‌رو می‌کند و دستگاه شما را تا آستانه انفجار پیش می‌برد، ما با تهدیداتی بسیار نگران‌کننده‌تر روبه‌رو شده‌ایم.»
به هرحال، آنچه را که ما از آن به عنوان تکنولوژی نام می‌بریم، هیچ مشابهتی با روابط انسانی ندارد و داشتن نگاهی متفاوت به آن، همان‌طور که ما در برابر رسانه‌های نوین دیگر هم‌ عملکردی منفعل داریم، ضروری است. آیا خودخواهی‌های راست‌گرایان مسیحی که از فضای دموکراتیک حاکم بر اینترنت برای خواسته‌های تنفربرانگیز اخلاقی و اجتماعی خویش بهره می‌برند، ما را با یک دنیای شیطانی روبه‌رو ننموده است؟ و آیا ما با یک دروازه دیگر به سوی جهنم روبه‌رو نشده‌ایم؟

نویسنده:
Mikita Brottman: استاد هنرهای زیبای کالج هنر بالیتمور. خانم بروتمن در مورد آسیب‌شناسی فرهنگی و هنری عصر مدرن، مقالات و کتاب‌های زیادی نگاشته است. کتاب اخیر وی، «تئوری‌های متعالی؛ فرهنگ مبتذل» (2005) نام دارد.

مترجم:محسن داوری
منبع:ماهنامه سیاحت غرب،شماره60

مقالات ارسالی به آفتاب




موضوع مطلب : اینترنت,دروازه,جهنم,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:35 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

قطعأ برای شما نیز گاهی پیش آمده است که قصد کوچک یا بزرگ کردن اندازه یک تصویر را داشته‌اید. در این هنگام باز نمودن نرم افزار سنگینی نظیرفتوشاپ و استفاده از آن برای کوچک کردن تصویر مقداری وقت‌گیر است. اگر اندازه دقیق تصویر زیاد برای‌تان اهمیت ندارد می‌توانید این کار را به شکل سریع و بدون دردسر در محیط ویندوز انجام دهید، آن هم از طریق Paint ویندوز! در این ترفند به معرفی نحوه تغییر اندازه یک تصویر با استفاده از Paint ویندوز خواهیم پرداخت.

بدین منظور:

از منوی Start به مسیر All Programs > Accessories رفته و Paint را انتخاب نمایید.

سپس با استفاده از منوی File و انتخابOpen ، تصویر مورد نظر خود را وارد برنامه کنید.

اکنون از منوی Image گزینه Stretch/Skew را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده، در بخش Stretch و دو قسمت Horizontal و Vertical عدد 100 را مشاهده می‌کنید که به معنی این است که تصویر را در اندازه واقعی مشاهده می‌کنید.

حال با کم کردن و یا زیاد نمودن درصد اندازه تصویر (در 2 قسمت افقی و عمودی) می‌توانید تصویر خود را به میزان مورد نظر کوچک یا بزرگ کنید. به طور مثال وقتی هر دو قسمت “50″ باشد سایز تصویر، نصف اندازه واقعی خواهد شد.

در پایان با استفاده از File > Save as تصویر تغییر داده شده خود را با فرمت مورد نظر ذخیره کنید.

همچنین با استفاده از قسمت Skew می‌توانید تصویر را با زاویه دلخواه (بصورت مورب) تغییر دهید.




موضوع مطلب : تغییر,سریع,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:34 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

شرکت کانن(Canon) دوربین دیجیتالی با نام PowerShot G10 به بازار معرفی کرده است که به قیمت 500 دلار فروخته می‌شود و می‌تواند بهتر از دوربین‌های دیجیتالی جیبی(Compact) تصویر برداری کند.

به گزارش فارس به نقل از سی نت، تصاویر 13 در 19 اینچی چاپ شده با این دوربین دیجیتالی 7/14 مگاپیکسلی در مقایسه با تصاویر دوربینPhase One P45+ شرکتHasselblad تفاوت چندانی نداشته است. دوربین دیجیتالی Phase One P45+ با حسگر 39 مگاپیکسلی، هم‌اکنون به قیمت 40 هزار دلار فروخته می‌شود.

دوربین دیجیتالی PowerShot G10 با 5x بزرگنمایی دیجیتالی، امکان تصویربرداری با کیفیت بالا را برای کاربران فراهم می‌کند.

اگر چه دوربین دیجیتالی Phase One P45+ عکس‌های بهتر و باکیفیت‌تری تهیه می‌کند، کارشناسان G10 را یکی از بهترین دوربین‌های دیجیتالی موجود برای مصارف خانگی می‌دانند.

این دوربین دیجیتالی به لنز واید 28 میلی‌متری، پردازده DIGIC 4 Image، نمایشگر 3 اینچی و … مجهز شده است.
از دیگر فناوری‌های به‌کار رفته در دوربین G10 کانن می‌توان به قابلیت تشخیص چهره، قابلیت تشخیص حرکت و عکس‌برداری در 26 حالت مختلف اشاره کرد.




موضوع مطلب : دوربین,کانن,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:33 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

قرار است که روی این لپ تاپ نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت با نام Windows 7 نصب شود .

به تازگی شایعه ای منتشر شده است که بر اساس آن گفته می شود، شرکت ASUS در سه ماهه نخست سال 2009 لپ تاپی به بازار عرضه خواهد کرد که فقط شامل یک نمایشگر لمسی می شود و صفحه کلید سخت افزاری ندارد.

قرار است که روی این لپ تاپ نسخه جدید سیستم عامل مایکروسافت با نام Windows 7 نصب شود البته باید توجه داشت، لپ تاپی که صفحه کلید ندارد، نرم افزار ویژه ای می خواهد تا امکان استفاده از آن برای کاربران مهیا شود و یک صفحه کلید مجازی در اختیار کاربران قرار گیرد.

شرکت ASUS هنوز خبری را در مورد اندازه این لپ تاپ منتشر نکرده است و کارشناسان پیش بینی می کنند که این محصول از خانواده لپ تاپ های کوچک و سبک باشد.

با توجه به اینکه «استیو بالمر» مدیرعامل مایکروسافت چندی پیش اعلام کرد Windows 7 سال 2010 وارد بازار می شود، این شایعه کمی غیرواقعی به نظر می رسد. البته ممکن است ASUS لپ تاپ جدید خود را به یکی از نسخه های آزمایشی این سیستم عامل مجهز کند.




موضوع مطلب : لپ تاپ,مجهز,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:33 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

شاخص‌ترین ویژگی وب ‌2.0، جنبه اجتماعی و همگانی آن است. برای میزان استفاده از فناوری‌های وب ‌2.0 و مشارکت در این پدیده اجتماعی، می‌توان سطوح مختلفی تعریف کرد و کاربران اینترنت را بر اساس آن تقسیم‌بندی کرد.
? کاربران غیرفعال اینترنت
? تماشاچی‌ها: خوانندگان وبلاگ‌ها، شنوندگان پادکست‌ها، تماشاگران ویدئوها، خوانندگان مطالب انجمن‌های اینترنتی و مرورها و نقدهای دیگر کاربران
? مشارکت‌کننده‌ها: آنهایی که پروفایلی در سایت‌های شبکه‌ای اجتماعی دارند و مرتبا از این سایت‌ها بازدید می‌کنند.
? گردآورندگان: آنهایی که از فناوری feed (خوراک، خبرمایه) استفاده می‌کنند، به عکس‌ها یا صفحات اینترنتی برچسب tag می‌زنند، در سایت‌های لینک‌دهی جمعی به صفحات اینترنتی، رأی می‌دهند.
? نقدکننده‌ها: آنهایی که کیفیت محصولات و خدمات را ارزیابی می‌کنند، کامنت می‌گذارند، به صورت فعال در انجمن‌های اینترنتی مشارکت می‌کنند، ویکی‌ها را ویرایش می‌کنند.
? پدیدآورندگان: آنهایی که وبلاگ یا سایت دارند، ویدئو، فایل‌های صوتی یا پادکست منتشر می‌کنند و آنهایی که به صورت آنلاین مقاله می‌نویسند.
این سطوح مختلف مشارکت را می‌توان به یک نردبان تشبیه کرد که در آن هر چقدر یک کاربر از پله‌های اول به پله‌های بالاتری صعود کند، بیشتر مشارکت کرده است و کاربر فعال‌تری محسوب می‌شود.
بنابراین می‌توان گفت در ارزیابی تعداد کاربران اینترنتی و نحوه استفاده آنها از اینترنت، اعداد و ارقام خام اصلا آمار خوبی به دست نمی‌دهند. ایران میلیون‌ها کاربر اینترنتی دارد، اما مشخص است که شمار اندکی از کاربران ایرانی اینترنت توانسته‌اند به پله‌های بالایی نردبان وب ‌2.0 برسند و از همه موهبت‌های فناوری اجتماعی وب ‌2.0 استفاده کنند.
بحث در مورد چرایی چنین چیزی در این مختصر نمی‌گنجد، اما کیفیت بسیار پایین خدمات اینترنتی در ایران به همراه قیمت نسبتا بالای آن، محدودیت‌های اینترنتی، عدم وجود فرهنگ مشارکتی در جامعه ایران، نگاه بعضا منفی به کل پدیده اینترنت به عنوان ابزاری تخریبی و تهدیدکننده، شمار اندک سرویس‌هایی وب دویی بومی‌شده، نبود تبلیغات مناسب و آموزش‌های همگانی از دلایل مهم ناتوانی کاربران در بالا رفتن از این نردبان تمثیلی هستند.
موسسه پژوهشی «فورستر» در آماری که به تازگی منتشر کرده است، اعداد و ارقام جالبی در مورد نحوه استفاده کاربران آمریکایی اینترنت منتشر کرده است: از هر ‌4 آمریکایی، ‌3 نفر از از یکی از سرویس‌های اجتماعی اینترنت استفاده می‌کنند. در سال ‌2007، ‌56 درصد کاربران آمریکایی از این ابزارها استفاده می‌کردند.
- ‌21 درصد کاربران اینترنتت در امریکا، در گروه پدیدآورندگان، جای می‌گیرند. سال قبل ‌18 درصد کاربران، پدیدآورنده بودند.
- اما بر تعداد منتقدان اینترنتی، یعنی کامنت‌گذارها و ویرایش‌گرهای ویکی‌ها به میزان قابل توجهی نسبت به سال قبل افزوده شده است، هم‌اکنون ‌37 درصد کاربران آمریکایی اینترنتی در این دسته قرار دارند. سال قبل ‌25 درصد کاربران در این دسته جای می‌گرفتند.
- براساس این آمار، ‌19 درصد کاربران گردآورنده، ‌35 درصد مشارکت‌کننده و ‌69 درصد تماشاچی هستند. ‌25 درصد کاربران هم غیرفعال هستند.
خبرگزاری ایسنا




موضوع مطلب : خبر گزاری ایسنا,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:32 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

وج پادکست به عنوان رسانه از اواخر سال 2004 شروع شد (ویکی‌پدیا). می ‌گوییم اینترنت ابزاری در جهت تسریع جهانی ‌شدن است. محیطی که بیش از سایر رسانه ‌ها امکان شنیده‌ شدن تک ‌تک افراد را به وجود آورده ‌است. اگر رسانه ‌ها در دوره ‌ای با قدرت انحصاری خود فریاد «تک‌صدایی» بودند، اینترنت آغازی برای «چند صدایی» شد. حال اگر بخواهیم به صدا به معنای واقعی خود، «صدا»ی فرستنده تکیه کنیم پادکست این امر را سهولت بخشیده ‌است. در این مقاله سعی من بر این است پادکست و رادیو در کنار هم تحلیل کنم چرا که محتوای هر دو «صدا» است و تفاوت ‌ها بر سر نحوه انتشار و ابزار مورد استفاده برای پخش، در راستای آن محتوا است.
? مقدمه
انسان به کمک 5 حس می ‌تواند با دنیای پیرامون ارتباط برقرار کند و رسانه ‌ها برای جذب مخاطب خود باید از یکی از این حواس بهره برند، نکته اینجاست که حواس آدمی محدود است، در نتیجه شکل برقراری ارتباط در رسانه محدود است. برای برقراری ارتباط از طریق گوش، صدا لازم است. این ارتباط صدا محور روزگاری از طریق رادیو و حال با رشد تکنولوژی از طریق پادکست نیز میسر شده ‌است. دگرگونی در ابزار و واسطه ارائه پیام تغییراتی در ماهیت فرستنده ی پیام، قابلیت‌های گیرنده ی پیام و محتوا ایجاد کرده است.
? مروری بر تاریخچه رادیو ؛ از دیروز تا امروز
? در سال‌ 1887، هنریشن‌ هرتز مهندس‌ و فیزیک ‌دان‌ آلمانی،‌ نظریه‌ ماکس‌دل‌ را تایید نمود. او موفق‌ شد از نوسانات‌ الکترونیکی‌ برای‌ انتقال ‌امواج‌ از محلی‌ به‌ محل‌ دیگر بدون‌ سیم‌ استفاده ‌کند. وی‌ برای‌ اولین‌بار موفق‌ شد، امواج‌ رادیویی‌ را در آزمایشگاه‌ تولید کند. در سال‌ 1897 به‌ ایتالیا برگشت‌ و یک‌ ارتباط بی‌سیم‌ بین‌ دو کشتی‌ جنگی‌ در یک‌ مسافت‌ 12 کیلومتری‌ ایجاد نمود و بالاخره‌ در سال‌ 1901 در تکمیل‌ اختراع‌ خود موفق‌ شد، علائم‌ بی ‌سیم‌ را از یک‌ طرف‌ اقیانوس‌ اطلس‌ یعنی‌ از شهر «پل‌دو» در انگلستان‌ به‌ آن‌ طرف‌ اقیانوس‌ اطلس‌، شهر«سن‌ ژان‌» آمریکا بفرستد. سال‌ 1910 برای‌ اولین‌بار صدای‌ موسیقی‌ و آواز اپرای‌ (متروپولتین‌ - نیویورک‌) در سراسر آمریکای‌ شمالی‌ شنیده‌ شد. تاریخ‌ شروع‌ بهره‌ برداری‌ عمومی‌ از رادیو درسال‌ 1920 ، یعنی 84 سال قبل از پادکست است.
? اولین‌ دستگاه ‌های‌ پخش‌ منظم‌ رادیویی‌ در سال‌1920 در انگلستان‌ به‌ راه افتاد، این در حالی بود که مردم ایران با حدود 20 سال تاخیر رسانه رادیو را ‌شناختند. در سال‌ 1303 هجری‌ شمسی‌ (1924 م‌) وزارت‌ جنگ‌ مقدمات‌ استفاده‌ از بی‌ سیم‌ را فراهم‌ کرد. در سال‌ 1305 بی‌ سیم‌ به ایران‌ وارد شد که‌ نهایتا به‌ ایجاد رادیو منتهی‌ شد. هیات‌ وزیران‌ مهر ماه‌ 1313 استفاده‌ از رادیو را تصویب‌ کرد و مقرراتی‌ وضع‌ شد که‌ برای ‌نصب‌ آنتن‌ و استفاده‌ از رادیو اجازه‌ وزارت‌ پست ‌و تلگراف‌ و تلفن‌ لازم‌ بود. در سال‌ 1316 مقدمات‌ ایجاد مرکز رادیو به ‌وسیله‌ وزرات‌ پست‌ و تلگراف‌ و تلفن‌ فراهم‌ و به‌دنبال‌ این‌ اقدام‌ در سال‌ 1317 سازمان‌ پرورش ‌افکار تاسیس‌ شد. در چهارم‌ اردیبهشت‌ 1319 اولین‌ فرستنده‌ ی ‌رادیویی‌ در ایران‌ در محل‌ بی‌ سیم‌ در جاده‌ قدیم ‌شمیران‌ افتتاح‌ گردید. (تاریخچه‌ رادیو در دنیا و ایران)‌
? در گذر تاریخ از رادیو به عنوان یک رسانه صدامحور به پادکست می رسیم. نخسیتن بار یک روزنامه‌ نگار انگلیسی زبان به نام “باب همرزلی” واژه پادکست را بکار برد. در سال 2001 اولین ابزار نشر آوا به شکل پادکست فراهم شد ولی تا سال 2003 که به صورت جدی توسط مردم جهان استفاده نشده بود مورد توجه قرار نگرفت(سایت کست دات آی‌آر). در سال 2004 گسترش و محبوبیت این پدیده به حدی رسید که حتی کاخ سفید هم تعدادی از سخنرانی ‌های جرج بوش را به صورت پادکست آماده کرده و بر روی سایت رئیس جمهور امریکا قرار داد.
? نیم نگاهی به تاریخچه پادکستینگ
واژه پادکست از طرف لغت نامه آمریکایی آکسفورد به عنوان واژه سال2005 انتخاب شد. این لغت‌نامه پادکست را این‌طور معرفی کرده است:« برنامه ‌ای رادیویی که دیجیتالی ضبط شده و برای دانلود و قرار دادن در دستگاه ‌های شخصی پخش صدا در اینترنت گذاشته می ‌شود.»
در لغت نامه اینترنتی ویکی‌پدیا هم در توضیح کلمه پادکست این طور آمده است: «پادکست یا پادپخش یکی از روش‌ های انتشار پرونده بر روی اینترنت و نام عمومی نوعی برنامه‌ی آوایی است که توسط کاربران معمولا بر روی یک پخش‌‌کننده‌ ی موسیقی دیجیتال و عموماً یک آی‌پاد به شکل یک فایل صوتی ساخته‌ شده، با استفاده از اینترنت بر روی رایانه ‌های خانگی و یا پخش‌کننده‌ های دیجیتال پیاده می‌ شود.» (مجله اینترنتی 7سنگ)
تاریخچه پادکستینگ به ابداع این شیوه از سوی شرکت اپل بر می ‌گردد. کلمه پادکستینگ از ترکیب دو واژه iPod و Broadcasting به‌وجود آمده ‌است. آی‌پاد نام بخش ‌کننده موسیقی شرکت اپل است و برودکستینگ به زبان انگلیسی به معنای انتشار است. در ابتدا لازم بود از مدیا پلیر[1]ِ آی‌پاد برای دریافت و پخش این فایل ‌ها استفاده شود، اما از آنجا که کل ماجرای پادکستینگ چیزی جز یک ایده ساده نیست و مبتنی بر فناوری‌ های باز و عمومی مانند MP3 و RSS ‌است، دیری نپایید که این تکنیک در اینترنت عالم‌گیر شد.( بهروز نوعی پور،1385) این روش با افزایش محبوبیت دستگاه پخش موسیقی دیجیتالی آی‌پاد به عنوان روشی آسان برای به اشتراک‌ گذاشتن محتویات صوتی از طریق اینترنت، بوجود آمد.
پیشرفت قابل ملاحظه در پادکست را می ‌توان مرهون تولید کننده ‌های ام‌پی‌تری‌ دانست (ویکی‌پدیا). این نوع نرم افزار ضبط و پخش صدا(mp3) را چند دانشجوی ایتالیائی اختراع کردند. در عین سبک بودن، حجم زیادی از حافظه کامپیوتر را نمی ‌گیرد و به راحتی می‌ شود ذخیره اش کرد. روش MP3 ، حجم صدا را به یک پانزدهم رساند بدون اینکه کیفیت اش چندان فرقی بکند.(بی‌بی‌سی فارسی)
? نخستین پادکست در ایران
نخستین پادکست در ایران در اواخر سال 83 راه‌اندازی شد. در این میان به رادیو هودر، عبدالقادر بلوچ و محمود بشاش به عنوان پیشگامان این موضوع می توان اشاره کرد.(ویکی‌پدیا)
مقایسه بین تاریخچه ابداع و گسترش رادیو و نحوه ورود آن به ایران با تاریخچه پادکست قابل تامل است. با گذر زمان و رشد سرعت انتقال تکنولوژی در روند جهانی شدن، توسعه فن‌ آوری‌ های رسانه‌ای هم تغییراتی سریع ‌تر یافته است.
ـ غرب
ـ ایران
ـ فاصله(سال)
? چاپ اولین کتاب
ـ 1436
ـ 1817
ـ 381
? انتشار نخستین روزنامه
ـ 1622
ـ 1837
ـ 215
? نخستین فرستنده رادیویی
ـ 1920
ـ 1940
ـ 20
? نخستین فرستنده تلویزیونی
ـ 1936
ـ 1958
ـ 22
? رسانه‌های جمعی در جهان و ایران( محسنیان راد؛505،1382)

شرکت توانگر اندیشان صنایع
عنوان اصلی این مقاله:مروری بر پادکست Podcast یا پادپخش و روش ارائه? محتوایی پادکستینگ بوده است




موضوع مطلب : پادکست,اینترنت,سایت,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:31 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

اخراج 1500 کارمند یاهو
تنها‌‌ راه‌‌حل‌‌ برای ‌عبور ‌از ‌بحران

x

رکود بازارهای آمریکا که این کشور را با چالش‌های بسیاری روبرو کرده است بر یاهو نیز اثر گذاشته، بطوری‌که هم‌اکنون این شرکت اینترنتی در حال اخراج 1500 نفر (یا 10 درصد) از کارمندان خود است.
یاهو به تازگی گزارش درآمد سه ماهه سوم سال میلادی جاری خود را منتشر کرده است. در این دوره، این شرکت درآمدی معادل 79/1 میلیارد دلار داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک‌‌درصد افزایش را نشان می‌دهد. اما درآمد عملیاتی (Operating Income) آن 70 میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال 2007، 53 درصد کاهش یافته است.
جری یانگ، یکی از موسسان یاهو و رئیس کنونی این شرکت می‌گوید از آنجایی‌که شرایط اقتصادی و میزان تبلیغات اینترنتی در سه ماهه سوم دچار رکود شده است، این شرکت همچنان بر استراتژی خود مبنی بر انتخاب روش‌ها و شیوه‌های ابتکاری و جدید جهت تقویت توان رقابتی در بلند مدت متمرکز شده است.

وی با اشاره بر روش‌های این شرکت جهت ایجاد تعادل در سرمایه گذاری‌ها و هزینه‌ها در طول سال می‌گوید این شرکت هم‌اکنون از شیوه‌هایی برای کاهش هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری استفاده می‌کند. یکی از این شیوه‌ها، اخراج 10 درصد از نیروی کاری در سه ماهه چهارم سال میلادی جاریست. یانگ می‌گوید: «گام‌هایی که در این دوره سه ماهه برمی‌داریم نه تنها می‌بایست منافع کوتاه مدت ما را از جمله گردش مالی تامین کند، بلکه در واقع بایستی باعث شود انعطاف پذیری و پویایی هرچه بیشتر شرکت نیز که جز اهداف بلند مدت ماست تامین گردد.»
هم‌اکنون هزینه‌های سالا‌نه یاهو تقریبا در حدود 9/3 میلیارد دلار است و این شرکت در تلاش است تا پیش از اتمام سال میلادی کنونی 400 میلیون دلار از آن را کاهش دهد.
پیش به سوی آینده
سو دروکر (Sue Drucker) رئیس هیات مدیره یاهو به تعدادی از محصولات جدید این شرکت اشاره می‌کند که در شرف انتشار هستند. از آن جمله می‌توان به نسخه بتا یا آزمایشی صفحه آغازین (Home page) جدید یاهو، سیستم جدید مدیریت پروفایل‌ها و نیز راه‌اندازی پایگاه جدید تبلیغ دیجیتال به نام APT اشاره کرد.

وی می‌گوید: «ما محصولاتمان را با کیفیتی بالاتر و هزینه‌ای کمتر از آنچه که در ابتدا تصور می‌شد تولید کردیم. هم‌اکنون عمیقا در حال بررسی ساختار هزینه‌های خود هستیم تا بتوانیم از آن طریق بازدهی سیستم را افزایش داده و یاهویی قوی‌تر و سودآورتر بسازیم.»

بنا به عقیده گرگ استرلینگ تحلیلگر برجسته Sterling Market Intelligence کاهش هزینه‌ها یکی از راه‌هایی است که این شرکت می‌تواند از آن برای کنترل بحران اقتصادی استفاده کند.

وی می‌گوید: «از آنجایی‌که یاهو با چالش‌های بزرگی در مورد سود سالانه روبرو است، به ناچار برای ادامه سود‌دهی مجبور به کاهش هزینه‌هاست. خبر اخراج نیروها نیز از هفته‌ها پیش شایعه شده بود و بالاخره به حقیقت پیوست.»

لازم به ذکر است که یاهو در گزارش اخیر خود از ارائه هرگونه خط مشی در سال 2009 به علت وضعیت نامشخص اقتصادی خودداری کرده است.




موضوع مطلب : اخراج,یاهو,


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:29 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت:سهمیه تابستان خودروهای شخصی، 180 لیتر برای سه ماه تعیین شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد رویانیان در نشست خبری افزود: سهمیه موتورسیکلت ها نیز ماهانه 25 لیتر و در سه ماه تابستان، 75 لیتر تعیین شد.

وی با بیان این که 500 لیتر امکان استفاده آزاد از بنزین برای مردم در نظر گرفته شده است، گفت: بیش از 99 و نیم درصد مردم کمتر از این میزان، حتی در بدترین شرایط مصرف می کنند و تنها نیم درصد، شاید حدود 550 لیتر مصرف کنند.

رویانیان افزود: مصرف روزانه بنزین آزاد خودروهای شخصی، 9 میلیون لیتر است، این در حالی است که سال گذشته یک و نیم میلیون لیتر بنزین آزاد در روز مصرف می شد.




موضوع مطلب : سهمیه بنزین خودرو تابستانی | رمز کارت سوخت | کارت سوخت | سهمیه ب


یکشنبه 90 مرداد 9 :: 10:28 صبح ::  نویسنده : نویسنده 1

هفت راه براى کسب پول در سال 2011

1- ایجاد یک برند(نام تجارى) جدید؛
وقتى یکى از ناشران، دوران باردارى اولین فرزندش را پشت سر مى گذاشت متوجه این موضوع شد که زنان سیاه پوست بیشتر از سایر زنان در معرض خطرات وضع حمل قرار دارند؛ همانجا جرقه اى در مغزش ایجاد شد و تصمیم گرفت کتابى را در مورد این گروه از جامعه و درباره نه تنها این مشکلشان بلکه در مورد سایر مسائل پیش روى آنها از قبیل مسائل مالى، زندگى و باورهاى اجتماعیشان به چاپ برساند؛ این اقدام وى با اقبال عمومى روبرو شده و شماره هاى دیگرى نیز از این کتاب به چاپ رسید و او اخیراً امتیاز انتشار دى وى دى هاى آموزشى این کتاب را نیز کسب کرده است.


2- ساخت وبلاگ؛
یکى از وبلاگسازان گمنام در مورد کارش اینگونه توضیح مى دهد که وى 14 ساعت در روز کار مى کند. همچنین روزهاى شنبه و یکشنبه آخر هفته را نیز 6 ساعت به کار مشغول است. گرچه به نظر مشکل مى رسد ولى در عوض درآمد آن به خوبى مکفى مى باشد. وى اظهار مى دارد در سال 2008، 30هزار دلار از این راه درآمد کسب کرده اگرچه 6 ماه اول براى او خیلى پربار نبوده است. وى اضافه مى کند که تنها درآمد این حرفه از محل ساخت وبلاگ کسب نمى شود بلکه به دنبال آن مشاوره هاى کارى هم هستند که درآمدزا مى باشند.

3- فروش مهارتهاى فردى؛
صرفنظر از اینکه شما متخصص شبکه هاى اجتماعى، ویراستار یا طراح وب باشید، همیشه مخاطبانى هستند که حاضرند براى توانایى هاى شما پول بپردازند. براى اینکار مى توانید با بهره از سایتهاى مختلف به آگهى مهارتهایتان بپردازید تا مخاطبان بتوانند با شما تماس بگیرند.

4- خدمات جدید ارائه دهید؛
سایتهایى در سطح اینترنت هستند که مى توانید خدماتتان جالبتان را در آنها آگهى کنید؛ در این سایتها خدماتى از قبیل طراحى چهره، نوشتن نام بر روى یک دانه برنج و بازیافت عکسهاى قدیمى به چشم مى خورند. از آنجایى که در این سایت خدمات مختلف براى فروش (یا خرید) با قیمت 5 دلار عرضه مى شوند، پس بهتر است خدماتى را انتخاب کنید که قادر هستید به راحتى و به سرعت آنها را انجام دهید.

5- مشاوره؛
دانشگاهها، سازمانها و شرکتها به دنبال افرادى مى گردند که به مخاطبانشان مشاوره دهند. مى توانید در ابتدا این کار را به صورت رایگان پذیرا شوید و سپس با شناخته شدن نام شما در محافل، فرصتهاى جدید مشاوره پولى برایتان ایجاد مى گردد.

6- طراحى تى شرت؛
شرکتهایى هستند که حاضرند تى شرتهاى تولیدى خود را با تخفیف به شما بدهند تا شما با طراحى بر روى آنها تعداد بیشترى را به فروش برسانید. این کار از درآمد خوبى هم برخوردار استو گزارش شده گاهى افرادى درآمدى بالغ بر سالیانه 100 هزار دلار از این حرفه کسب مى نمایند. البته این کار به آن سادگى هم نیست که به نظر مى رسد؛ به گفته یکى از فعالان این حرفه، وى روزانه 16 ساعت طراحى مى کند، همچنین در طى یک سال و نیم اول فعالیتش هم موفقیت چندانى کسب ننموده گرچه در حال حاضر کار او رونق گرفته است. وى که اکثراً از شخصیتهاى جذاب کارتونى مانند مجموعه پنگوئنها براى کارهایش استفاده مى کند، اظهار مى دارد که تا به حال 2500طراحى در این زمینه انجام داده است.

7- محصولات دیگران را بفروشید؛
شرکتها همیشه براى فروش محصولاتشان به دنبال نماینده هستند. مارسیا بریسکس نویسنده کتاب “پول درمانى” مى گوید اگر مى خواهید سرمایه زیادى را صرف کار نکنید، بد نیست این کار را امتحان کنید ولى به خاطر داشته باشید هیچ گاه به آن دسته از کارهایى که مى بایست ابتدا تعداد زیادى از محصول را سفارش دهید روى نبرید.

در پایان متذکر مى شویم اقتصاد نوین فرصتهاى جدید شغلى را پیش روى شما قرار مى دهد و شما براى انتخاب بهترین آنها مى بایست مهارتها، سبک زندگى و آرزوهاى خود را مد نظر قرار دهید.




موضوع مطلب : روش های کسب درامد | کارمند شدن | روشهای کارمند شدن | راههای کسب


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >   
آرشیو وبلاگ های پارسی بلاگ
درباره وبلاگ

نویسندگان
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز



فروش بک لینک