پنج شنبه 90 مرداد 6 :: 10:48 عصر ::  نویسنده : نویسنده 1

گوش‌هایی با چند سوراخ و گوشواره‌
عفونت را آویز گوش خود نکنید

xc

گروه سلامت: سوراخ کردن گوش، یکی از کارهای معمول و رایجی است که از قدیم، دختران و زنان با آویزان کردن گوشواره در آن خود می‌آراستند.

امروزه تغییری در روند سوراخ کردن گوش رخ داده است، معضل چند سوراخی کردن و نحوه سوراخ کردن گوش که از روش‌های سنتی به سمت روش‌های پیشرفته رفته است که شخص با این کار چندین و چند گوشواره همزمان به گوش خود آویزان می‌کند.
دکتر نفیسه اسماعیلی متخصص پوست و مو، عضو هیات علمی و رئیس بیمارستان رازی در گفتگو با جام‌جم می‌گوید: در سال‌های اخیر به دلیل عفونت در اجرای روش‌های سنتی سوراخ کردن گوش، بهترین روش استفاده از دستگاه‌هایی با سرعت بالاست که گوشواره را به گوش دوخت می‌کند، در این روش گوشواره براحتی از نسج پوست می‌گذرد و در آن تمامی مراقبت‌های بهداشتی از قبیل ضدعفونی کردن گوش، استریل کردن و … اجرا می‌شود.

به گفته این متخصص پوست و مو، در اولین مرحله سوراخ کردن گوش، مشخص نمودن مکان مورد نظر حائز اهمیت است چرا که نه تنها با قرار گرفتن سوراخ به روی غضروف فرد دچار درد زیاد می‌شود، بلکه ممکن است این امر زمینه‌ساز بسیاری از عفونت‌ها شود؛ به نحوی که آنتی‌بیوتیک‌های معمولی نیز در درمان آن موثر نشوند.دکتر اسماعیلی هپاتیت و ایدز را از بیماری‌هایی ذکر می‌کند که ممکن است در این روش از طریق تیغ و وسایل نوک‌تیز به فرد انتقال یابد <همچنین خالکوبی نیز می‌تواند زمینه‌های ایجاد آلرژی را سبب شود> این عضو هیات علمی با اظهار این مطلب می‌افزاید؛ بهتر است شخص پس از انجام این عمل، جهت ترمیم محل سوراخ، به مدت 3 هفته گوش خود را ضد عفونی و با آب ولرم و صابون شستشو دهد.

به گفته وی، بهترین راه جلوگیری از ایجاد ترشحات، چرخاندن گوشواره در گوش است که با این روش، دیگر سوراخ گوش مستعد جمع شدن عفونت نخواهد شد و در این میان استفاده از پمادهای چرب‌کننده آنتی‌بیوتیکی نیز برای جلوگیری از چسبندگی ترشحات تاثیر فراوانی خواهند داشت.

گفتنی است چند سوراخ کردن گوش، آن هم در مناطق غضروفی، زمینه‌ساز بروز عفونت‌های مقاوم به درمان خواهد شد، این پزشک متخصص با اشاره به این موضوع، استفاده از گوشواره‌های فاقد فلز نیکل را توصیه می‌کند.

نکات بهداشتی
پس از سوراخ کردن گوشتان توسط پزشک، هر روز برای تمیز کردن اطراف سوراخ گوش، از محلول ضد عفونی کننده مخصوص گوش استفاده کنید و محلول را روی تکه پنبه‌ای بمالید و ناحیه بین گوش و گوشواره را تمیز کنید.

گوشواره را تا زمان مشخصی (4 تا 6 هفته)‌ درگوش نگه دارید و یادتان باشد در مدت ترمیم گوش از هیچ نوع افشانه مخصوص مو یا خوشبو کننده و ادکلن استفاده نکنید و اگر بعد از گذشت یک روز از سوراخ کردن گوشتان قرمزی و تورم یا درد مشاهده کردید، با احتمال این‌که علائم عفونت است به پزشک مراجعه کنید.

جام جم




موضوع مطلب : گوش-جامجم-گوش-



آرشیو وبلاگ های پارسی بلاگ
درباره وبلاگ

نویسندگان
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز



فروش بک لینک